domingo, 10 de febrero de 2013

"Rasputin"


Tot els matins assoleiats, ell jeia a l'esplanada en un intent d'endur-se la tebior d'aquell valuós sol de tardor, tot barrinant qualsevol cosa molt llunyana i fora de l'abast de la resta dels mortals, i de ben segur als "marges de la ment" ( Margins of mind E7 6b). A l'hora, les campanes (The Bells the Bells E7 6b) colpejades pel ball del dur prepuci (Belldance E5 6b), silencien les misèries carnals dels enviats divins i els seus òrgans flageladors (Organ flagellator E4 5c), mentre pujen envers el "Temple de Venus" pel sacrifici de la inocència.

Un gran creador, un mag, i com a tal i per sort, des de la nostra simple condició, varem gaudir de la seva màgia sense intentar esbrinar el truc, com els nens. Aliens llavors, ara podem copçar la complexitat de la seva personalitat amb alguns textos i curts d'en Redhead.
 Estimat o odiat, però mai la indiferència com a resposta."John Redhead is to climbing what Rasputin was to the Russian Royal Family"
Ken Wilson.

"This book gives me an erection that threatens to prise me off the rock"
Tim Emmet.

On the possibility of a reconciliation with Redhead, a man who was his hero... "No, we're enemies. He is my enemy now"
Johnny Dawes. Sunday observer. June 1996.


" Visions de l'infern o visions de futur? Els dimonis em troben a faltar tot volant pel demunt meu. Ells volaven per sobre, els "Dimonis del Bosco"... Aviat me n'adono que el "Més fosc" està just sobre meu. Ben segur "la poca fe", la cobdícia o una mentida els a convocat aquí. La natura no pot tolerar l'arrogància! Algú en algun lloc està esquerdant-la a la vista d'aquestes criatures. Oblidant-me, es van consolar treient la corda del mosquetó del meu únic lluent "bolt" que protegia el pas clau (la caiguda hauria estat letal), tot llençant el que quedava de mi al capdemunt del penyassegat.

Revelacions, foc de l'infern i maledicció, rabia, no estava preparat per morir.
Mai s'hauria d'haver col·locat el "bolt", però sembla que aquestes lliçons només s'aprenen verdaderament des de la propia experiència.

John Redhead. Fragments de " and one for the crow". P. 46. Demons of Bosch E7 6b.

2 comentarios:

 1. Vaig tindra la sort de coneixa al jhon cuan estaba treballan vuelo a ciegas,era impresionan,tot ple de neu,ell y la seva companya visquen a la tenda sota del totcho del macana,esra un adelantat al seu temps,venia de fe gatopardo y la via del wenden,que no me anrecordo el nom,y estaba en plenas facultats.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ei Ramon, has anat un parell d'anys endavant i t'has confós amb en Martin Sheel (no sé si el cognom està ben escrit) que en efecte amb la seva companya vivien al peu de Macana mentre probava el Vuelo. Si no recordo malament, en Martin va tornar pocs anys més tard i va fer els primer salts amb Parapent d'alguns cim de Sant Benet i crec que també d'alguna paret.
   Com a curiositat recordo que l'any abans estavem provant la Sesion quan encara no tenia rotpunkt i va caure al darrer seguro perquè un intent abans se'm va trencar un canto que ell feia servir i no se'n va adonar fins que hi va ser. Si no mal recordo marxava l'endemà i ja no la va poder tornar a probar, sinó segur que el primer rotpunkt hauria estat seu.
   Salut

   Eliminar